kun

Pris

DKK 139
DKK 8389
DKK  - DKK 
ControlID="filterCustomFilterColor_CF":
Cannot find Product Custom field "Color_CF" in current Shop.
ControlID="filterCustomFilterSurface_CF":
Cannot find Product Custom field "Surface_CF" in current Shop.

Fri fragt overlay

Kan ses i showroom overlay

ControlID="filterCustomFilterLenght_CF":
Cannot find Product Custom field "Lenght_CF" in current Shop.

Varemærker

Pakkepostkasser

De fleste postkasser er fremstillet af galvaniseret stål. Når postkasserne galvaniseres, dækkes stålets overflade af et lag zink. Varmgalvaniseret stål har samme egenskaber som galvaniseret stål. Forskellen er, at zink-laget er tykkere, fordi galvaniseringsprocessen foretages manuelt. Postkasser i rustfrit stål har en lang holdbarhed. Kun hærværk kan begrænse levetiden. Kobberpostkasser er, som navnet antyder, lavet af kobber. Kobber ruster ikke, men får efterhånden en smuk grøn belægning, kaldet ir eller patina. Husk at se efter om din nye postkasse har en ordentlig lås indbygget!

Har du en pakkepostkasse, betyder det, at du har taget de moderne og fleksible indkøbsmuligheder på nettet til dig - og at du bruger dem flittigt. 

Hos davidsenshop.dk har vi også alt tilbehøret til din nye pakkepostkasse, såsom standere, navneskilte, husnumre og postmeldere.

 

Hvis du har spørgsmål, eller er der noget du ikke kan finde i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os på mail@davidsenshop.dk.

Sortering: