kun

Pris

DKK 19
DKK 1069
DKK  - DKK 
ControlID="filterCustomFilterColor_CF":
Cannot find Product Custom field "Color_CF" in current Shop.

Materiale

ControlID="filterCustomFilterSurface_CF":
Cannot find Product Custom field "Surface_CF" in current Shop.

Type

Fri fragt overlay

Kan ses i showroom overlay

ControlID="filterCustomFilterLenght_CF":
Cannot find Product Custom field "Lenght_CF" in current Shop.

Varemærker

Terrassebrædder

Ny terrasse? Lav din egen skønne terrasse med terrassebrædder i stedet for fliser eller belægningsten. En træterrasse med brædder, reglar og stolper fra Davidsen er nem at anlægge. En træterrasse i enten trykimprægneret træ eller hårdt træ indbyder til lange hyggelige aftener med grill, familie og venner.

Er du i tvivl om valg af materialer og ønsker et gennemarbejdet tilbud på brædder, stolper,skruer m.m. til din nye træterrasse, så står vi klar med professionel rådgivning., send blot en mail til os og du hører fra os indenfor 24 timer.

Trykimprægnerede terrassebrædder 

Hos Davidsen finder du et bredt udvalg af terrassebrædder i forskellige træsorter. Et af vores mest populære valg er trykimprægnerede terrassebrædder. At de er trykimprægnerede betyder at har gennemgået en kemisk behandling, som gør dem modstandsdygtige overfor ydre påvirkninger, herunder insekt- og svampeangreb. Dermed er de velegnede til brug i det danske klima, som ofte er præget af omskifteligt vejr. 

Vi tilbyder dog også andre løsninger, herunder terrassebrædder i eksotiske træsorter som Ipe, Kempas og Camaru. Se hele udvalget nedenfor, og bliv klar til lange sommeraftener på terrassen.Sortering: