kun

Pris

DKK 239
DKK 3280
DKK  - DKK 

Varemærker

Type

Farve

ControlID="filterCustomFilterColor_CF":
Cannot find Product Custom field "Color_CF" in current Shop.
ControlID="filterCustomFilterSurface_CF":
Cannot find Product Custom field "Surface_CF" in current Shop.

Fri fragt overlay

Kan ses i showroom overlay

ControlID="filterCustomFilterLenght_CF":
Cannot find Product Custom field "Lenght_CF" in current Shop.

Indvendige døre

Indvendige døre har stor betydning for hvordan hjemmet tager sig ud og kan være med til at understrege den eksisterende indretningsstil.

Vi tilbyder et stort sortiment af indvendige døre – både til den traditionelle og moderne bolig. Vores Swedoor døre er kendetegnet ved deres pålidelige kvalitet og lange holdbarhed og findes i mange forskellige stilmæssige udtryk – fx med fyldninger, glas eller en malet overflade.  

Er du i tvivl om hvordan dine nye døre passer ind i hjemmet, kan du prøve vores smarte designværktøj nederst på siden. Her kan du eksperimentere med forskellige dørtyper, farver og gerigter, og finde den kombination der matcher dine ønsker og behov. 

Dør- og karmstørrelse til indvendige døre

De mest almindelige modulmål for indvendige døre er 7 x 21, 8 x 21 og 9 x 21. Det er altså typisk bredden der varierer fra 70 til 90 cm, mens højden typisk er 210 cm. Det er hullet i muren som afgør dørens og dermed også karmens størrelse. Skal du have ny dør og karm, er det derfor vigtigt at du måler selve murhullet. Er dit murhul 80 cm, er det et karmsæt med modulmål 8 x 21 du skal bruge

Sortering: