kun

Pris

DKK 219
DKK 4099
DKK  - DKK 
ControlID="filterCustomFilterColor_CF":
Cannot find Product Custom field "Color_CF" in current Shop.
ControlID="filterCustomFilterSurface_CF":
Cannot find Product Custom field "Surface_CF" in current Shop.

Type

Fri fragt overlay

Kan ses i showroom overlay

ControlID="filterCustomFilterLenght_CF":
Cannot find Product Custom field "Lenght_CF" in current Shop.

Anvendelse (kan omdøbes og genanvendes)

Varemærker

Indvendige døre

Indvendige døre har stor betydning for hvordan hjemmet tager sig ud og kan være med til at støtte og understrege den eksisterende indretningsstil.

Vi tilbyder et stort sortiment af døre – både til den traditionelle og moderne bolig. Vores Swedoor døre er kendetegnet ved deres pålidelige kvalitet og lange holdbarhed og findes i mange forskellige stilmæssige udtryk – fx med fyldninger, glas eller en malet overflade.  

Er du i tvivl om hvordan dine nye døre passer ind i hjemmet, kan du prøve vores smarte designværktøj nederst på siden. Her kan du eksperimentere med forskellige dørtyper, farver og gerigter, og finde den kombination der matcher dine ønsker og behov. På den måde har du en ide om hvordan de nye døre kommer til at se ud inden du bestiller. 

Dør- og karmstørrelse til indvendige døre

De mest almindelige modulmål for indvendige døre er 7 x 21, 8 x 21 og 9 x 21. Det er altså typisk bredden der varierer fra 70 til 90 cm, mens højden typisk er 210 cm.

Det er hullet i muren som afgør dørens og dermed også karmens størrelse. Skal du have ny dør og karm, er det derfor vigtigt at du måler selve murhullet. Er dit murhul 80 cm, er det et karmsæt med modulmål 8 x 21 du skal bruge

Sortering: