kun

  Trip Trap panelhvid - dækkende 4 L

  Tilføj vare til kurven
  1
  Afsendes i dag (bestil inden 16.00 på hverdage)
  Fragt tillægges
  Trip Trap Panelhvid Dækkende er en helmat specialmaling, der anvendes til gulnet træværk, træprofilbrædder, til lofter og vægge, samt loftpaneler af eg.

  • Forbrug: 10-12 m² pr liter
  • Mængde: 4 Liter

   

   
  Anvendelse 
  Trip Trap Panelhvid Dækkende er en helmat specialmaling, der anvendes til gulnet træværk, træprofilbrædder, lofter og vægge, samt loftpaneler af eg. 
  Produktet er også velegnet til fodpaneler og andet træværk der ikke kræver en slidstærk overflade. 
   
  Trip Trap Panelhvid Dækkende kan anvendes på ubehandlede eller tidligere lakerede overflader og giver træet et ultramat blødt udseende. Hvis der ønskes en mere slidstærk overflade anbefales det at lakere overfladen med Trip Trap Interiørlak klar. 
   
  Trip Trap Panelhvid Dækkende forebygger gulning af nyt træværk samt formindsker knastgennemslag. 
  Efter første paføring kan der komme gennemslag af nikotin og farvestoffer fra træet, og derfor SKAL 
  Panelhvid Dækkende paføres 2 gange for at opnå den dækkende farve.
   
  Udførelse 
  1. Træet skal være rent, tørt og afrenset. Vask med Trip Trap Trærens blandet med vand i forholdet 1:40. Overfladen vaskes efter med rent vand. 
  2. Tidligere lakerede overflader afrenses/afslibes for dårligt hæftende lakker. Det anbefales at udføre en mindre prøveopstrøg pa et mindre synligt sted for at vurdere resultatet. 
  3. Panelhvid Dækkende omrøres grundigt før og under brug. Spande med forskellige batchnumre blandes for at undgå nuance- og glansforskelle. 
  4. Produktet påføres med pensel i et jævnt dækkende lag. Stryg altid langs med træets åretegning. For fuldt dækkende resultat skal der behandles 2-3 gange. Overfladen er overmalbar (ved 20˚C): ved nyt træ efter ca. 2 timer, og ved ældre træ efter 18 timer for at fa den spærrende effekt. 
  5. Værktøj rengøres med vand og sæbe. 
  Læs mere
  Produktinformationer
  Varenummer:47601590286
  Leverandør nummer:577945
  EAN nummer:5708055018326