kun

  Plus Cubic rammehegn polyrattan 90x90 cm ¤

  Tilføj vare til kurven
  7
  Leveres fra leverandør. Leveringstid: 3-7 hverdage
  Fragt tillægges
  Gråbrun med polyrattan

  Polyrattan er et stærkt og modstandsdygtigt materiale overfor vind og vejr. Derudover er det næsten vedligeholdelsesfrit. der er mulighed for at vaske og rengøre hegnet med sæbevand eller autoshampoo. Brug en blød børste til rengøringen og skyl efter med rent vand.

  Sæt kreative rammer for havens åndehuller Dette smukke rammehegn er til dig der virkelig ønsker at lege med elementerne, og som har lyst til at arbejde med uderum på en kreativ måde.

  Den autentiske jordbrune farve på polyrattanen passer smukt ind i naturens egne farver og netop muligheden for at kombinere træ, polyrattan, galvaniseret stål og glas giver uanede muligheder i et samspil, hvor natur og arkitektur supplerer hinanden. 

  Lad de overliggende bjælker indgå i et pergolamiljø, der år efter år kan danne basis for klatrende roser eller klematis.

  Produktinformation:

  - Polyrattan: PE cane gråbrun - flet: Ø4mm ”enkelttrådet”. Flettet kan forekomme uensartet. da produktet er håndflettet. - - Der må med tiden forventes en vis afblegning pga UV-stråler

  - Rammer: 2 mm varmegalvaniseret stål 30x30 mm

  - Skruer og beslag til træstolper medfølger - der skal tilkøbes skruer ved andre stolpevalg.

   Bredde 90 cm.Højde 90 cm.

   

  Læs mere
  Produktinformationer
  Varenummer:61901436058
  Leverandør nummer:17515-1
  EAN nummer:5703393175151