kun

  Brændetårn ovntørret, eg 1,8 m³ ¤

  Tilføj vare til kurven
  7
  Leveres fra leverandør. Leveringstid: 5-10 hverdage

  Ovntørret egebrænde som med fordel kan anvendes til brændeovnen eller pejsen. Du er sikret god varme hen over de kolde vintermåneder. Eg er et effektivt stykke træ der brænder længe og giver god varme. Egetræ har en kraftig bark og kan være lidt drøjt at arbejde med. Ovntørret egetræ indeholder maksimalt 24% vand og kan derfor anvendes med det samme. Træstykker måler 24-30 cm i længden, og du får 1,8-1,85 rummeter kvalitetstræ og masser af varme.

  Før din levering:
  Din bestilling leveres normaltvis indenfor 10 hverdage. Det er ikke muligt, at få leveret træet på specifikke tidspunkter af dagen - ligesom det ikke er muligt at blive ringet op før levering eller ved levering af træet. Der er kun muligt at levere til brofaste forbindelser i Danmark.

  Transport af din levering:
  Det træet bliver transporteretmed 18 meter lange citytrailere skal det være muligt, at komme frem til adressen med bilen. Vejen hvor træet skal leveres skal være kørefast, såsom asfalt, beton og lignende. Ligeledes skal der være en frihøjde på miniumum 4 meter og ingen udhængende træer eller forhindringer. I vinterperioden hvor eventuel snefald kan ske skal vejen være ryddet og saltet.

  Under levering:
  Træet stilles så langt inde på adressen som muligt, alt efter hvordan underlaget er. Vær opmærksom på at palleføfteren ikke kan køre på grus og ligende bløde underlag. Kørslen på underlaget er ligeledes egen risiko, da en palle træ kan veje op til ca. 1.000 kg. Det er udelukkende chaufføren der afgør om det er ansvarligt at stille pallen.

  Efter levering:
  Ved leveringen overgår risikoen til dig, også selvom der ikke er kvitteret for modtagelse.

  Læs mere
  Produktinformationer
  Varenummer:99301258102
  Leverandør nummer:100023
  EAN nummer:5704690000238