kun

  Brændetårn lufttørret, ask 1,8 m³ ¤

  Tilføj vare til kurven
  7
  Leveres fra leverandør. Leveringstid: 5-10 hverdage

  Asketræ brænder længe og giver god varme. Træet har en tynd, fin bark og er særlig velegnet til brændeovn og pejs.  Træet er ikke fyrringsklart, men skal tørre i ca. 2-6 måneder på et afdækket og gennemventileret sted før brug. Det anbefales derfor at du bestiller pejsetårnet i god tid, så du er sikker på, at brændet er klar, når du skal bruge det. Træstykker måler 24-30 cm i længden, og du får 1,8-1,85 rummeter kvalitetstræ og masser af varme.

  Før din levering:
  Din bestilling leveres normaltvis indenfor 10 hverdage. Det er ikke muligt, at få leveret træet på specifikke tidspunkter af dagen - ligesom det ikke er muligt at blive ringet op før levering eller ved levering af træet. Der er kun muligt at levere til brofaste forbindelser i Danmark.

  Transport af din levering:
  Det træet bliver transporteretmed 18 meter lange citytrailere skal det være muligt, at komme frem til adressen med bilen. Vejen hvor træet skal leveres skal være kørefast, såsom asfalt, beton og lignende. Ligeledes skal der være en frihøjde på miniumum 4 meter og ingen udhængende træer eller forhindringer. I vinterperioden hvor eventuel snefald kan ske skal vejen være ryddet og saltet.

  Under levering:
  Træet stilles så langt inde på adressen som muligt, alt efter hvordan underlaget er. Vær opmærksom på at palleføfteren ikke kan køre på grus og ligende bløde underlag. Kørslen på underlaget er ligeledes egen risiko, da en palle træ kan veje op til ca. 1.000 kg. Det er udelukkende chaufføren der afgør om det er ansvarligt at stille pallen.

  Efter levering:
  Ved leveringen overgår risikoen til dig, også selvom der ikke er kvitteret for modtagelse.

  Læs mere
  Produktinformationer
  Varenummer:99301577660
  Leverandør nummer:100233
  EAN nummer:5704690002331