kun

  Bon-Fire basissæt 140 cm inkl. gryde 6 ltr.

  3
  Varen er midlertidigt udsolgt på webshoppen
  Fragt tillægges

  Bemærk, denne Bon-fire leveres med en Bon-Fire gryde med låg.

  Bon-fire er for hele familien, let og lækkert at lave mad på. Mor og far kan udfolde deres gastronomiske evner, - og børnene vil helt sikkert gerne hjælpe til.
  Hvad er en børnefødselsdag uden varm chokolade, lune boller, pandekager, popcorn og marshmallows? - Og det skal selvfølgelig være tilberedt på Bon-fire over bål.
  Et bålkøkken fra Bon-fire forener hyggen ved et bål med alt det bedste fra en grill. Der er ingen besværlig teknik, men til gengæld stor fleksibilitet. Du har mulighed for at lave al slags mad på en ny og spændende måde, hjemme i haven, i sommerlandet, ja, hvor som helst og når som helst på året. Det betyder, at man ikke kun behøver at nøjes med grillmad og snobrød.

  Det mobile bålkøkken er et fuldt udrustet køkken med gryde, pande, grillrist og pandekagepande lige til at sætte op over bålet. Det betyder, at al slags mad nu kan laves udendørs, og ikke kun som hidtil - grillmad og snobrød.
   
  Kartofler eller grønsager sættes over og koge i gryden, allerede mens der er flammer i bålet. Når der kommer gløder, grilles kødet på den rummelige grillrist, hvor brød og eventuelt grønsager placeres i yderkanten.
   
  BBQ-panden anvendes til paella, pizza, eller til at stege kød mens der er flammer, så man ikke behøver at vente på gløderne. Lad børnene bage pandekager til dessert.
  Alt kan transporteres i specielt udviklede tasker, der kan vaskes efter brug.
  Læs mere
  Produktinformationer
  Varenummer:62509129311
  Leverandør nummer:110021+100022
  EAN nummer:0200000452353