kun

Reklamation og returvarer

Reklamation og returvarer

Ved reklamation og returvarer kan du altid henvende dig i et af vores Davidsen byggemarkeder og få hjælp, find din nærmeste butik her. Husk at medbringe din kvittering eller faktura.

Du kan også kontakte vores webshop kundeservice og få hjælp ved at udfylde nedenstående formular.

Returnering:

Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret på produkter købt på Davidsenshop.dk.

Du skal dog være opmærksom på, at det er dig som afsender, der betaler for returforsendelsen. For at få varens fulde beløb retur, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Du kan også bestille en returlabel ved os.

Husk at udfylde fortrydelsesformularen, printe den og vedlægge i din returpakke. Fortrydelsesformularen finder du ved udfyldelse af nedenstående.

Reklamation:

Skulle du mod forventning modtage et beskadiget produkt fra os vil vi bede dig udfylde nedenstående online formular med alle relevante oplysninger samt uddybende beskrivelse af fejlen/mangel og vedhæfte billeder af varens fejl/skade samt af emballagen.

Vi vender tilbage med svar på din henvendelse hurtigst muligt – har du brug for at kontakte os undervejs bedes du ved henvendelse oplyse det sagsnummer som du har modtaget da du indsendte onlineformularen.